Block
Mădălin PĂtraȘcu

Escape Room Designer

MĂDĂLIN PĂTRASCU

Mădălin PĂTRAȘCU este implicat în management de proiecte de peste 12 ani, este Escape Room Designer și coordonatorul proiectului Game ON! din care face parte festivalul cu același nume.
Folosind experiența generoasă în organizare de evenimente, cum ar fi festivaluri, proiecte ce vizează dezvoltarea abilităților transversale sau activități de promovare a patrimoniului cultural material și imaterial, Mădălin a pus umărul în ultimii ani la dezvoltarea mai multor proiecte care se bazează pe metode inovatoare pentru publicul din Timișoara/România, precum: Treasure Hunt, History Box, dar și Board Games!

Evenimente sustinute de MĂDĂLIN
în cadrul Festivalului FIJJ

  • ZIUA 1 - Rolul festivalurilor și a evenimentelor mari în industria jocurilor de societate
  • 4/19/2024-16:0
  • 4/21/2024-18:0
  • Teatrul Masca - Bucuresti Transport : Tramvai 41 – stația Lujerului / Autobuz 178 – stația Teatrul Masca / Metrou – stația Lujerului
    CLICK PENTRU DETALII
  • https://fijj.ro/wp-content/uploads/2024/03/34.jpg
  • Sunteți curioși să aflați mai multe despre industria jocurilor de societate din România? Sau despre cum pot influența festivalurile sau evenimentele, dezvoltarea industriei? Dacă răspunsul este da, atunci te așteptăm, vineri, 19 aprilie, începând cu ora 16:00 la teatrul Masca, unde va avea loc discuția pe tema: “Rolul festivalurilor și a evenimentelor mari în industria jocurilor de societate”. Conținutul acestui workshop va fi oferit de către Mădălin Pătrașcu și Booghy într-un cadru relaxat, menit să trezească interesul celor curioși dar și să construiască mai multă vizibilitate pe marginea dezvoltării industriei, așa cum o percep ei.
  • 0

Nu UITA:

19-21

2024

Aprilie

bucuresti

Nu UITA:

19-21 Aprilie

2024 Bucuresti