Block

INVITATII SPECIALI

Participă la Atelierele și Activitățile
susținute în cadrul Festivalului de invitații noștri.

Diana Dragomir

lect. univ. dr.

DIANA DRAGOMIR

lect. univ. dr. Diana Dragomir

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București

Membru fondator al masterului Art of Game Design (2018).

Cursuri predate: Game Design, Narrative Structures for Digital Media, Video Game History, Scenaristica.

Background si proiecte artistice din domeniul filmului, teatrului si mediului interactiv.

Volum de autor: De la teatru la jocuri video. Structuri narative digitale (Editura Universitara, 2018).

MADALIN PĂTRASCU

Mădălin PĂTRAȘCU este implicat în management de proiecte de peste 12 ani, este Escape Room Designer și coordonatorul proiectului Game ON! din care face parte festivalul cu același nume.
Folosind experiența generoasă în organizare de evenimente, cum ar fi festivaluri, proiecte ce vizează dezvoltarea abilităților transversale sau activități de promovare a patrimoniului cultural material și imaterial, Mădălin a pus umărul în ultimii ani la dezvoltarea mai multor proiecte care se bazează pe metode inovatoare pentru publicul din Timișoara/România, precum: Treasure Hunt, History Box, dar și Board Games!

Mădălin PĂtraȘcu

Escape Room Designer

Maria Mandea

artistă și cercetătoare

MARIA MANDEA

Maria Mandea (n.1991) este o artistă care lucrează cu mediul jocului. Cu o experiență în design de produs și scenografie și un doctorat în Designul pentru joc, lucrările sale recente explorează situații participative în care invită vizitatorii să devină interpreți și co-creatori ai operei de artă. Lucrările sale au fost instalate și jucate atât în contexte formale, cât și neconvenționale: Muzeul Național de Artă Contemporană București, Ars Electronica Center, Linz, în spațiul public și se regăsesc în colecțiile publice ale muzeelor. Este profesor invitat la UNATC București, unde predă Game Design, Game Art și Prototiparea jocurilor analogice. Este co-fondatoare a studioului de design Super Serios și a Institutului Jocului din București.

IOANA MOCANU

Antreprenor, mamă, pasionată de joc și joacă, Ioana Mocanu are o experiență de 12 ani in domeniul jocurilor de societate. În 2013 a înființat Creative Board Gaming și, de atunci, organizează zilnic activități de socializare cu board games, atât pentru copii cât și pentru adulți. O găsim prin școli, Aftershools, tabere, companii și Pub-uri din București, cu jocuri ce dezvoltă imaginația, gândirea strategică, spiritul de echipă, capacitatea de negociere și atenția la detalii. Absolventă de Stiinte Politice, Ioana are drept misiune să păstreze joaca autentică în sufletele noastre indiferent de vârstă, meserie, statut sau locul de proveniență. În timpul liber practica cu bucurie și dansul latino, cititul și basketul.

 

Ioana Mocanu

Fondator
"Creative Board Gaming"

Nu UITA:

19-21

2024

Aprilie

bucuresti

Nu UITA:

19-21 Aprilie

2024 Bucuresti