Block
Ioana Mocanu

Fondator
"Creative Board Gaming"

IOANA MOCANU

Antreprenor, mamă, pasionată de joc și joacă, Ioana Mocanu are o experiență de 12 ani in domeniul jocurilor de societate. În 2013 a înființat Creative Board Gaming și, de atunci, organizează zilnic activități de socializare cu board games, atât pentru copii cât și pentru adulți. O găsim prin școli, Aftershools, tabere, companii și Pub-uri din București, cu jocuri ce dezvoltă imaginația, gândirea strategică, spiritul de echipă, capacitatea de negociere și atenția la detalii. Absolventă de Stiinte Politice, Ioana are drept misiune să păstreze joaca autentică în sufletele noastre indiferent de vârstă, meserie, statut sau locul de proveniență. În timpul liber practica cu bucurie și dansul latino, cititul și basketul.

 

Evenimente sustinute de iOANA
în cadrul Festivalului FIJJ

  • ZIUA 2 - Evenimentele mici si importanta lor pentru dezvoltarea hobby-ului
  • 4/20/2024-14:0
  • 4/20/2024-16:0
  • Teatrul Masca - Bucuresti Transport : Tramvai 41 – stația Lujerului / Autobuz 178 – stația Teatrul Masca / Metrou – stația Lujerului
    CLICK PENTRU DETALII
  • https://fijj.ro/wp-content/uploads/2024/02/Fijj-background-4.jpg
  • "Evenimentele mici și importanța lor pentru dezvoltarea hobby-ului". Este o ocazie minunată să ne întâlnim, să împărtășim experiențe și să descoperim împreună cum pasiunea noastră comună pentru jocuri de masă poate fi îmbogățită și mai mult prin intermediul acestor momente mici, dar semnificative.Vă invităm să veniți alături de Ioana Mocanu, care va împărtăși cu noi perspective unice și sfaturi prețioase despre cum să apreciem fiecare detaliu din această lume fascinantă a board games-urilor.Haideți să creăm împreună amintiri memorabile și să ne bucurăm de pasiunea noastră comună pentru jocuri de societate!
  • 0

Nu UITA:

19-21

2024

Aprilie

bucuresti

Nu UITA:

19-21 Aprilie

2024 Bucuresti